lakimies Ja Killer Ch. 08


Kaksi tai kolme jäljellä vanhemmat irregulars lähestyi nuoria naisia. Shai näki heidät. Hän haukkui useita komentoja murteella Selassie Royal Family, “Tämä nainen ja minä olemme suojeluksessa Lion Juudan.”

Se oli tyhjä julkilausuman. Viimeinen keisari Etiopian Haile Selassie oli mennyt, koska 1970-luvun alussa, mutta hän tiesi nimen, kielen, ja ennen kaikkea historian harjoittivat vielä merkittäviä mystisen voiman.

Commander kuullut hänen. Hän käski muutamia miehiä lopettamaan “Tuo nämä kaksi”, osoittaen Kia ja Shai “minulle.”

Yksi miehistä tarttui ne käsivarteen ja kursailematta veti ne ennen komentaja.

Komentaja kysyi, “Sinä liittyvät huonosti kuuluisa Selassie perheen?”

Shai seisoi pystyssä. Imperiously hän vastasi, olen Idra Shai Selassie, tyttärentytär Keisarillisen Majesteetin, Lion of Judah, Lord Etiopian keisari kaikkien Afrikan, aivan erinomainen ja täydellinen Haile Selassie, Guardian liitonarkin, joka itse oli suora jälkeläinen Menelik II, Ras Tafari, joka itse oli polveutuvat Menelik I, esikoisen keisarinna Sheba, puoliso Salomon Suuri Imperiumin Israelin ja isoäiti Memnon Suuri, suuri ja rohkea sankari, jotka menehtyivät puolustuksen Troy 3000 vuotta ennen kurjaa Muhammed oli edes syntynyt.

“Varo sanoja Etiopian.” Komentaja sanoi: “Sinä olet yksi seuraajia uskollinen nyt.”

Shai erottui hänen oikea olkapää, pääsi sisällä hänen liivi ja veti kaulakoru, josta roikkui kaksi riipuksia. Hän heilutti sen eteen komentaja. On se oli pieni Daavidin tähti ja Chi Rho, “Tarkoitatko Kuulun pakanat.”

Commander saavutti hänen sidearm. Hän täysin tarkoitettu polskia Shai aivot ulos pölyinen maaperä, “In pyhä nimi.” Hän ei suorittanut rangaistuksensa. Hän kääntyi. Hän kuuli ääniä kahdesta suunnasta. Pois itäisessä horisontissa hän näki mitä oli oltava saattue johti kapteeni Raspar, mutta siellä oli toinen ääni, naksahdus, kuten turvallisuutta?

Yksi laukaus kajahti. Commander putosi maahan kuolleena. Toisessa hetkessä ankara rymistellä AK 47 pyyhkäisi pois jäljellä irregulars pysyvän lähellä naisia. Viimeinen Motley kourallinen Sudanin irregulars oli nähnyt tarpeeksi. Suurin osa niiden määrä oli jo kuollut, ja heidän johtajansa makasi kuolleena kasaan, he pakenivat.

Yllätykseksi kukaan joka tiesi Kim, hän oli taistellut urheasti kunnes hän näki hyödytöntä jatkui torjumiseksi. Sitten hän ajautui pois, katoamassa pölyä. Kuitenkin hän oli ollut aikomusta luopua leiriin. Hänellä oli hyviä syitä. Siitä lähtien Nepalissa hän ja Kia oli erityinen suhde, rakkaus suhde kuin mikään muu.

Pois outcropping alhainen kiviä hän astui, Smith ja Wesson roikkuu löysästi merkkijonon, tupakointi AK 47 oikeassa kädessään, “Se oli aikamoinen spiel Shai.”

Shai ehtinyt liikkua. Hänen keisarillinen niskakarvat nousivat, “Jokainen sana oli totta!”

Kim palkittu hyvät ja yksi hänen harvinainen hymyilee: “Ei epäkunnioitusta Shai. Oli kaunopuheisuutenne että jähmettynyt minua.” Hän osoitti itään, “Katsokaa!”

Kaikki kolme katsoin pois itään.

Shai käytti ensin, “Tämä ei ole hyvä”.

Kim jälkeen, “Se tulee olemaan vakinaisen armeijan. He tulevat ja siivoamaan mitä on jäljellä.”

Kia katsoi Kim, “Mitä meidän pitäisi tehdä?”

“Tässä on mitä ajattelen.” Hän tuijotti onrushing sarakkeessa “Me kolme ei voi liikkua tarpeeksi nopeasti. Arvaan, komentaja tuon ryhmän näkevät teitä kahta prime lihaa lunnaita, erityisesti teitä Shai.” Hän oli peloissaan, ja tyytymättömiä päätöksen hän oli aikeissa tehdä,

“Minulla kadota jälleen. He tappavat minut käsistä. Olen varma siitä. Te kaksi mennä noin hoitaa perhe. Kun he tänne Shai kerrot heille kuka olet, ja odotat itsesi ja Kia on kohdeltava kunnioittavasti. Älä epäröi kertoa heille, kuinka paljon kahden olet arvoinen. “

Shai oli menettää kunnioitusta Kim nopeasti, “Ja sinä? Mitä teet?”

Hän katsoi Kia kanssa kirjelmän silmät, “En ole hylkäsivät sinua”, vilkaisi Shai, “kumpikaan teistä.” Hän käveli ja seisoi lähellä Kia, hän pääsi ulos ja piti vasemmalla kädellään hänen oikeaan. Hän kuiskasi: “En petä.”

Kia veti Kim lähellä ja halasi häntä. Hän oli alkanut itkeä, “Tiedän.”

Kim teki valmis lähtemään, “Kerro heille yksi irregulars suuttui ja raivostui. Se on uskottava linja. Ne varmaan tietoinen minusta. Eli he ovat, jos heillä on kiikarit, mutta en usko he välittävät. Tämä maa on keskellä sisällissotaa. Yksi löysä ulkomaalainen enemmän tai vähemmän ei ole merkitystä heille. ” Hän suuteli Kia poskelle Hän toisti itseään, “En petä Kia. Lupaan. En petä.” Hän hyppäsi ylös, ja toisessa hän oli kadonnut.

Shai katsoin Kia, “No ainakin me ole huonompi kuin olimme tunti sitten.”

Kia nuhteli hänen ystävänsä, “Voi ei. Asiat ovat paljon parempia.”

Shai katsoi häntä epäuskoisena, “Haluaisin tietää, missä olet saanut, että tieto.”

Kia hymyili, “Meillä on Kim nyt.” Hän lisäsi, “Plus Shawn on vielä vapaalla jalalla.”

Shai räpytteli takaisin kyynel. Hän oli varma Shawn oli kuollut, ja että Kim olisi yhtä kuollut muutaman päivän, “OK. Saapa nähdä.”

————

By 04:30 Susan tiesi, että oli aika lähteä. Useita päiviä ennen hän oli päättänyt, että hän ei halua olla vauva yksin. Hän ja Todd olivat puhuneet sen yli, ja hän oli sovittu kun tuli hän ajaa hänet minne hän halusi mennä. Aika oli tullut. Hän soitti, ja hän oli hänen oven sisäpuolella neljäkymmentä minuuttia.

Susan liukastui takki yli hänen pyjamat, ja yhdessä he menivät sairaalaan. Todd sanoi ja teki kaikki oikeat asiat ollenkaan oikeaan aikaan. Hänellä oli kaikki suunnitellut. Hän oli täysin vastuussa. Hän oli ihana. Susan löysi hänen terveyspolitiikan rauennut syistä hän ei ollut täysin ymmärtänyt, mutta Todd oli korjasin sen. Hän muisti täyttämällä paperityötä. Hän tuskin lukea sitä. Hän luotti Todd kokonaan.

Koska ne vedetään sairaalan parkkipaikalla hän oli iloinen, että hän oli Todd nojata. Hän tiesi kaikki oli hoidettu; hänen toimitus, terveydenhuollon lapselleen ja itselleen, jopa suojaa siinä tapauksessa, oli komplikaatioita.

Hänen toimitus osoittautui aivan yhtä pitkä ja tuskallinen kaikki lääketieteen käsikirjoja ja henkilökohtaiset ilmiantajien oli varoittanut. Hän oli yksitoista tuntia toimitus, mutta lopulta se kaikki oli sen arvoista. Hän oli ylpeä äiti rakas tyttövauva. Hän oli ajatellut nimiä, ja oli puhunut Shawn varhain ja Todd myöhemmin. Todd ei ollut mieltymykset, mutta Shawn, peläten ehkä hänen kyvyttömyys koskaan palata, olisi halunnut jotain omaa nimissä. Susan päätti nimetä pikkutyttö jälkeen itsensä ja sen jälkeen Shawn. Hän nimesi hieman kuuden punnan neljä unssi vauva Shawna Lauren Slattery; antaa vauvan Shawn etunimi ja hänen toinen nimi.

Hän rakasti nimi, ja niin teki Todd. Kun hänen Todd oli ensimmäinen henkilö, muu kuin sairaanhoitajat tietenkin joka pidettiin vähän Shawna Lauren. Hän katseli, kun Todd piti häntä vauva sylissään, hitaasti rocking hänen edestakaisin, ja kuiskaten endearments. Kun hän ojensi takaisin hän suuteli sekä äiti ja pieni tyttö. Hän sanoi hänen ainoa ongelma vauvan nimi oli hänen sukunimensä. Hän toivoi jonain päivänä hän voisi olla onni muuttaa sitä jotain muuta.

Susan tuntui siunattu. Hänellä oli kaunis vauva, ja mies, joka välitti, todella välittänyt, noin molemmat. Hän ei ollut valmis luopumaan Shawn vielä, mutta Todd oli etsimässä paremmin ja paremmin joka päivä.

Kun hän makasi siellä tilalla hänen pieni tyttö, Todd painamalla huolehtiva käsi kevyesti olkapäänsä hän ei kiinnittänyt huomiota toimia television ruudulla pimentynyt lopussa hänen yksityisen huoneen. Todd, koskaan herrasmies, oli kääntynyt äänen pois. Hän huomaa Brian Williams öisin uutisia osoittaa jotain Afrikassa, mutta mitä se oli yksinkertaisesti ei koskenut häntä. Hänellä oli kaikki, mitä hän tarvitsi, kaiken mitä hän oikeastaan ​​välittänyt siitä oli siinä hänen kanssaan.

————

Vakinaisen armeijan saattue vedetään roskat kotelon. Kapteeni Raspar hyppäsi alkuun hänen APC. Teeskenteli täydellistä tietämättömyyttä, “Mitä täällä tapahtuu?”

Shai lähestyi, “Meitä vastaan ​​hyökättiin joitakin miehesi.”

Kapteeni perääntyi, “Mieheni!” hän katseli ympärilleen keinotekoisia epäuskoisena, “Nämä eivät ole minun miehiä. Tämä näyttää Dinka raiding osapuoli.”

Shai keskeytti, “He eivät olleet kristittyjä Dinkas he olivat muslimeja epäsäännöllinen sotilaita, sissit, ja mielestäni ne on maksettu tai laittaa jopa sen sinulle.”

Kapteeni glowered klo nainen, “Kuka sinä olet?”

“Olen, tai oli, yksi lääkäreistä lähetetty tänne auttaa näitä ihmisiä. Nimeni on tohtori Idra Shai Selassie, ja tämä on minun hyvin läheinen henkilökohtainen ystävä, yhdistää ja kollega”, osoittaen Kia, “Kia Monisha Chalise. “

Kapteeni Raspar ollut koskaan nähnyt kenenkään aivan kuten Kia. Koska arabien keskellä itämaalainen, naiset olivat yleensä piilossa julkisuudelta. Muutamia muita naisia ​​hän oli nähnyt, että on elää ja lihassa, olivat mustia ihmisiä kuten Shai tai valkoinen Northwest eurooppalaisia. Tämä nainen oli hätkähdyttävä ja erilainen. Tarkasteltaessa Kia hän kysyi: “Mistä sinä olet?”

“Olen Nepalista. Oma kotikaupunki on Kathmandu.”

Kapteeni oli haltioissani. Hän ei ollut koskaan nähnyt ketään niin kaunista. Hän oli lyhyt painoarvoa, ehkä viisi jalkaa kaksi tuumaa, ja lyhennettä yleisen muodon. Ei pieni tai litteä rinnoin kuten jotkut aasialaiset naiset hän oli kerrottu, mutta ei iso ja muodokas kuten niin monet Afrikkalainen ja Euroopan naiset. Hän oli pukeutunut khaki värinen paita, työntää pari khaki shortsit, joka paljasti hyvin muodokas jalat. Paita oli osittain rento, luultavasti siksi lämpöä, mutta tulos paljasti kaksi pienehkö mutta kauniisti muotoiltu rinnat.

Se oli kuitenkin hänen kasvonsa ja hiukset hukkua häntä. Hänellä oli uskomattoman pitkä paksu suorat mustat hiukset, jotka hän oli kääritty kaksi kaunista punokset. Hänen ihonväri ei ollut musta kuin Afrikkalainen n, valkoiset kuin eurooppalaiset tai tumma kuin joku Intiasta. Hänen iho oli tawnier, vaaleanruskea ja vinkkejä punaisia. Hänen silmänsä olivat valtavia, eikä pyöreä eikä vinot, mutta lähes täydellinen mantelinmuotoiset. Hänen nenänsä oli pitkä suora ja täydellinen, ja hänen suunsa, hänen huulensa, näytti aivan mehevä.

Hän oli sellainen nainen miesten haaveillut, tapetaan, kuoli. Hänellä täytyi olla hänen.

Hän kommentoi: “Nepal sanot.”

“Kyllä”, oli hänen vastaus. “Isäni on diplomaatti. Hän oli viime aikoihin asti Nepali suurlähettiläs Yhdysvalloissa. Viime aikoina hän on toiminut maani edustaja YK.”

Shai vieressä oli hänen ystävänsä mykistynyt. Kunnes juuri tällä hetkellä hän oli ollut aavistustakaan kuka Kia todella oli. Se auttoi selittää paljon. Kuten ehkä miten Shawn oli pystynyt pelastamaan kolme naista ja saada lääkintätarvikkeita takaisin. Tai kuten miksi niin monet ihmiset olivat kohdelleet häntä niin kunnioituksesta.

Kapteeni oli tuijottaa. Hän sai itse, “Siellä oli toinen henkilö täällä vain hetki sitten, mies. Kuka hän oli?”

Shai ja Kia kuvitellaan tietämättömyyttä. Shai puhuivat, “Oli Afrikkalainen mies täällä, yksi Raiders, mutta hän pakeni, kun hän näki saattuetta.”

“Miksi et paennut samoin?”

Kia vastasi: “Olemme täällä auttaa näitä ihmisiä. Meillä ei ole vihollisia. Miksi kukaan haluaisi vahingoittaa meitä?”

Kapteeni vastasi vältellen: “Meille kerrottiin tämän leirin oli tullut lavastus alue myyntiä aseiden ja ammusten sotaisa Dinka alueella.”

“Se on naurettavaa,” oli Shai vastaus, “Nämä ihmiset ovat harmittomia. Katsokaa ympärillenne. Et näe mitään aseita. Kaikki näet ovat köyhiä avuttomia ihmisiä, en tarkoita että on niitä, jotka ovat vielä elossa.”

Kapteeni katseli ympärilleen teeskentelee arvioida tilannetta hän tiesi paljon enemmän siitä kuin hän välitti myöntää: “Se voi olla totta, mutta meille kerrottiin, tämä oli aseita varikolla. Se on viesti, joka lähetettiin, ja siitä on tullut viesti lähetetään hallitukseni, ja oletan maailman lehdistössä. “

Kia kalkkiviivoilla, “Sinun täytyy korjata, että harhaanjohtamisesta.”

Kapteeni antoi hänelle sympaattinen ilme, “Olen pahoillani. Kunpa voisinkin, mutta lähde oli luotettava yksi. Ja nyt aion on otettava teille kaksi huostaan.” Hän antoi kaksi naista viekkaasti näyttää, “Teen parhaani, jotta olet synnytyksen mahdollisimman mukava.”

Shai keskeytti, “Tiedätkö kuka minä olen?”

Kapteeni Raspar katsoi häntä halveksuen. “Kun nimi kuin Selassie, olet varmasti Etiopian, ehkä vanhasta järjestelmästä? Ainakin olet todennäköisesti kristitty, mutta varmasti kukaan mitään todellista merkitystä.” Hän kääntyi Kia, “Toivon teidän tausta on parempi, mutta en voi taata paremman kohtelun.” Hän Katsoin hänen luutnantti; Laita nämä kaksi naista vartioituna. Katsella niitä tarkasti. Katso he tulevat mitään pahaa. Älä anna heidän paeta. “

“Kyllä, sir,” oli luutnantti vastauksen.

Kapteeni Raspar katsotaan mitä hänellä oli. Varmasti molemmat näistä naisista oli suuri arvo. Useimmat merkittävästi mistään lunnaita he voisi tuoda, mutta toissijaisesti hyvin. “Hän hymyili.

Muutaman seuraavan tunnin Raspar miehet keitetty leiri, kerätä tarvikkeet, laitteet, ja muuta, että voidaan joko käyttää tai myydä. Raspar löytyi laatikko rahaa lähellä kuolleen epäsäännöllinen komendantti ruumis. Hän lastattava että päässä, jossa kukaan, mutta hän ei koskaan löydä sitä. Kun yksi ylimalkaisempi kulkea Sudanin joukot ryhmittyivät uudelleen uudelleen pysäyttäneet heidän ajoneuvonsa, ja alkoi takaisin perusleiriin ulkopuolella Omdurman.

————

Shawn pakeni hyökkäyksen jälkeen. Hän tuntui pelkuri. Hän oli hylätty Kia, Shai, Kim ja muut. Hän tiesi tosimies olisi jäänyt ja taisteli sen pois. Hän vain ei ollut todellinen mies. Hän puuttui moraalista. Mitä John Wayne oli nimeltään “True Grit”.

Aluksi hän pakeni kolme Afrikkalainen toverit, mutta loppuun mennessä toinen yö hän huomasi olevansa yksin. Hän tiesi saavuin Omdurman tai muihin Sudanin kaupunki olisi ollut virhe, jos ei itsemurha. Hän oli Länsi-Euroopan, Amerikan; heillä oli hämärä lausunnon amerikkalaiset keskuudessa poliittinen ja sotilaallinen piireissä Sudanissa. Hänen paras mahdollisuudet selviytyä, ja toivottavasti mahdollisuus palata pelastaakseen ystävänsä oli hiipiä ympäri Sudan joidenkin etelä reitin ja saada Etiopiaan.

Omdurman todella oli kuuloonkaan. Se oli liian pitkälle koilliseen ja kautta ydinalueella joitakin kaikkein aggressiivinen muslimien kiistan osapuolia. Jos hän olisi mahdollisuutta lainkaan se oli menossa kaakkoon kohti Nyata, sitten itään Valkoinen Niili. Hän tiesi, että tämä oli koko satojen kilometrien kuivilla maa ilman tarvikkeita ja mitään apua. Kaikki hän oli veitsi, AK 47, ja pistooli. Hän uskoi, jos hän matkusti yöllä, välttää tärkein välilaskuja, ja niihin luotetaan onneaan hän vain voisi tehdä sen.

Hän ajatteli Susan, ja kuinka hän oli yrittänyt paeta häntä. Hän oli ollut niin rohkea. Hän toivoi hänellä oli hänen rohkeudestaan. Hän ihmetteli, jos hän oli ollut vauva vielä. Oliko hän isä pieni poika tai tyttö? Hän halusi hän voisi mennä takaisin ja kirjoittaa historiaa uudelleen. Hän kuvitteli että hänen kanssaan. Halailemaan Susan ja hänen vauva olisi mukavaa.

Valitettavasti Shawn onneaan ei ojenna. Hän oli onnistunut vesi ongelman eying maasto paikkoja todennäköisimmin kuoppiin. Ruoka oli vähemmän ongelmia. Käyttäen hänen pistooli ja AK 47 hän pystyi tuomaan alas satunnaisesti pieni eläin. Ruoanlaitto oli ongelma, ja hän huomasi pakko kuluttaa osan liharaaka. Kasvillisuus oli niukasti, ja hän puuttui tietämyksen syötävyyteen useimpien Sudanin kasveja. Hän oli nälkäinen, väsynyt, jano, ja kirjaimellisesti loppumassa kenkänahat. Mitään näistä asioista osoittautui hänen tuhonsa.

Shawn harmiksi yksi miehistä hän oli aloittaessamme oli nähnyt mahdollisuuden. Hänen ensimmäinen tilaisuus hän kertoi viranomaisille yksinäinen valkoinen mies yrittää päästä Etiopiassa yrittää ylittää kuivilla jätteet Etelä-Sudanissa. Näköetäisyydellä Valkoinen Niili, ja lähellä täydellistä sammumista hänet kyytiin Sudanin sotilaspartiotaan. He olivat odottaneet häntä.

Jälkeen odotetaan alustavia pelaajan sotilaat heittivät hänet takana kuorma ja nostettu häntä pohjoisessa heidän perusleiriin. Sieltä hänet kuljetettiin kentän pohja noin kaksituhatta miestä. Muutaman päivän siellä eristyssellissä hänet vietiin Omdurmanin kuulusteltavaksi.

Omdurmanin nuori arabi upseeri, joka Shawn ajatteli näytti Jemenin, esitteli itsensä, “Hyvää iltapäivää kristillisen terrori ystävä. Nimeni on Akbar Bin Battutta. Voisitteko kertoa minulle omasi?”

Shawn vastasi: “Nimeni on Shawn McClellan. Olen YK tukea työntekijän lääketieteellinen sivusto länteen täältä hyökättiin aseistetut sissit muutama päivä sitten.”

Arab Battutta löi hänelle: “Ei ole sissejä Sudanissa. Ainoa rehellinen muslimit puolustaa maataan ja Christian terroristeja kuin sinä.”

Shawn tiesi hän oli suurissa vaikeuksissa, “Olen amerikkalainen syntymän, kristillisen uskon ja avustustyöntekijä ammatiltaan.”

Battutta vastasi: “Saapa nähdä. Tiedämme amerikkalaiset haluavat vesilaitokselta. Ymmärrät elämme kuivausrumpu osassa maailmaa. Vesi on jotain luksusta täällä niin meidän on turvauduttava muihin kuulustelutekniikoita.”

Shawn antoi ainoa vastaus, jonka hän voisi “Vakuutan teille olen nobody tärkeää, vain amerikkalainen avustustyöntekijä palveluksessa Yhdistyneiden Kansakuntien. Olen varma, jos otat yhteyttä YK: n toimisto sijaitsee Omdurman he kertovat minusta . “

Battutta nauroi, “Olemme Omdurmanin. Ei ole YK: n virastot sijaitsevat täällä, vain Sudanin kansallisten virastojen. Muuten Shawn McClellan tiesitkö, jopa taaksepäin ihmisiä kuin mekin olemme huomanneet sähköä. Pidätkö sähkön Shawn McClellan? “

Shawn tiesi nyt se ei ole väliä, mitä hän sanoi. Tämä mies halusi tunnustus jonkinlaisia. Ennemmin tai myöhemmin hän saa sitä.

————

Kun vain yhden päivän sairaalassa Susan kotiutettiin. Todd oli ottanut viikon pois töistä juuri niin hän voisi jäädä Susanin puolella. Hän sanoi haluavansa huolehtia hänen ja vauvan. Hän otti hänet kotiin asettui häntä, meni kauppaan, hankittiin elintarvikkeita, jopa tarjoutunut kylpeä hänen, jotain hän laski, ja oli vain kaiken nainen voisi halunnut. Hän oli ihana ihminen. Hän tunsi siunattu.

Susan oli päättänyt imettää. Hän halusi tehdä kaikkea, on koko rodeo. Tämä oli vauva, hänen mahdollisuus.

Todd vaati hän jäädä kotiin ja levätä. Hän sanoi, ettei halua mitään tapahtua kaksi tärkeintä ihmistä hänen maailmaansa. Hän nukkui sohvalla. Hän asui enimmäkseen sängyssä tai vain pehmustettu ympäri asuntoa. Vaikka hänen toimitus oli sujunut hänen lääkärinsä ehdotti muutaman päivän seisokit oli paras. Joskus naiset palasivat töihin tai nopeasti elämäntapa liian aikaisin ja sitten he hemorrhaged. Susan otti kaikkien neuvoja ja hengailtiin.

Hänellä oli paljon vapaa-aikaa, joten hän alkoi prowling Internetissä etsivät asioita päästä sisään. Ensimmäisen viikon ajautui toisen, ja sitten kolmas. Hän ei ollut laiska. Hän vain rakasti äiti.

Tietenkin siellä oli tavallista tv-uutiset, tyypillinen juorut ja satunnainen mielenkiintoinen urheilu tarina, mutta hän vietti suurimman osan ajastaan ​​ajelehtimassa läpi e-kirja tarjontaansa. Hän oli aina ollut iso lukija, mutta oli vältetty jotkut raskaampaa kamaa. Hän ajatteli, mitä helvettiä hän oli korjailla joitakin Will Shakespearen näytelmiä. Se alkoi kiuru, mutta melko pian hän oli melko syvä. Othello oli ilkeä pikku tarina. Hän oppi vihaamaan Iago heti. Hän luki Henry IV, ja Richard III, sitten toinen leikki kiinni hänen silmänsä. Se oli genren Shakespeare ettei koskaan harkita. Näytelmä oli teatteri roolistaan ​​sattuneet kaksi ystäville aikana Troijan sodan. Se oli noin Troilus ja Cressida; Kaksi tähteä ristissä ystäville jos koskaan kaksi tällaista ihmistä olemassa. Hän hunkered alas yhden iltapäivän ja alkoi lukea.

Useita viikkoja Susan pelataan Internet lukemisen vanha näytelmiä. Hänen elämänsä hitaasti kaventunut keskipisteenä. Ensin oli vauva. Sitten oli Todd. Aina siellä oli televisio jyrinä ja jatkuu taustalla droning ja jatkuu tästä tai että, enimmäkseen mitään. Hetken hän unohti täysin televisio oli pelissä, paitsi kun Jeopardy oli. Se tuli heti öisin uutisia niin hän yleensä pysäytin hänet lukemasta tai babying sulkea kysymyksistä. Hän oli melko hyvä siinä. Hän ihmetteli, miten hyvä hän olisi, jos hän piti tehdä se lavalla, mutta istuu olohuoneessa hän oli pirun hyvä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s