reawakening Tohtori Clark Ch. 16


Dr. Greg Clark vetää vaikeuttaa täynnä kuuma, puhtaita vaatteita ylös kellarista. Pysyä viimeistään Gina saada tavaraa tehdä ympäri taloa oli jotain mitä hän oli aloittanut pian syntymän jälkeen heidän ensimmäinen lapsi. Gina oli uupunut paljon ja nukkumaan välillä 8 ja 9 lähes joka yö. Sellaisena se oli vaikea häntä auttamaan ulos askareita talon ympärillä ja vaikea Greg selviytyä niistä, jos hän ei jäädä ylös. Mutta mitä olisi voinut olla harmi hän löysi hän todella nautti. Kotityöt tuntui menevän nopeammin ilman, että kukaan ympärillä ja se saa hänet tekemään asioita, kuten kiinni televisiossa osoittaa, että hän oli teipattu tai DVR’d kun hän oli liian kiireinen työ tai lastenhoitoon katsella niitä. Kun lapset kasvoivat jonkin verran ja Gina alkoivat painua pehkuihin enemmän kuin 10 tai 11, Greg jatkoi pysyä myöhemmin muutaman päivän viikossa tehdä asioita ja nauttia hiljaisuudesta kotiinsa.

Yläreunassa portaita, hän kuuli kellon säestää, että keskiyön oli saapunut. Hän hymyili itsekseen. “33, olen saapunut”, hän ajatteli, “Hyvää syntymäpäivää minulle.”

Se oli outo ikä. Hän edelleen nauttia syntymäpäivät ja saada yksi vuoden vanhempi ei häiritse häntä. Mutta 33 oli vain … vailla merkitystä. Kun saat ohi 21, se tuntui vain 5: n ja 0: n tarkoitti mitään. Silti … ei olisi lahjoja ja kakku. Niin hyviä, varmasti.

Hänen puhelimensa buzzed taskussaan kun hän istui alas taita pesula. Vetämällä se ulos, hän löysi tekstin Mallory odottamassa häntä. Siinä luki: “Unohdin kertoa sain sinulle lahja. 🙂 Se on toimistossa. Mennä katsomaan ja haluaisin tietää, jos pidät siitä. Toivottavasti et!”

“Katso”, hän sanoi itselleen, “Se alkoi jo.”

Hän romutti pois nopean vastauksen, “Olen tulossa. Et tarvitse saada minulle mitään vaikka.”

“Älä huoli, se maksoi minulle periaatteessa mitään”, hän kirjoitti takaisin.

Greg avasi oven toimistoon ja oli yllättynyt löytää se hehkuvat tylsää, hajanainen oranssi. Se vei hänet hetki ymmärtää huone oli vuorattu kynttilät. Keskellä oli Mallory.

“Tada!” hän ilmoitti pakko kuiskaus, pyörivät ympyrää ja Voimistelu toisaalta päänsä yläpuolelle. Hän tuli huoneeseen ja nopeasti sulki oven takana itse.

“Miten pääsit sisään?”

Hän twirled keskeinen ilmassa, “Vaimosi antoi minulle vara, muistatko?”

“Olen varma, että tämä ei ole mitä hän oli mielessä, kun hän teki sen.”

Hän virnisti ja heitti hänet vinkki sanonta, “No, en kerro jos et.”

“Niin … Kuulin saattaa olla läsnä?” lääkäri kysyi, sydän nopeutumisesta. Hän arvasi, mitä hän oli suunnitellut mitä kanssa kynttilät ja kaikki. Heti, hänen ruumiinsa teki osuutensa selväksi. Silti hän oli huolissaan. Se oli riskialtista. Tämä olisi vasta kolmas kerta heillä oli seksiä Gina talossa. Ensimmäinen oli kaikki Mallory tullut; Kyllä, se oli tapahtunut tuumaa vaimostaan ​​samassa sängyssä, mutta Mal oli saanut hänet niin toiminut jopa unissaan hän ei ollut aikomustakaan lisäksi hänen lihallinen tarpeisiin. Toinen oli kellarissa, osa kauimpana makuuhuone toisessa kerroksessa, ja hänen vaimonsa oli Nyquil aiheuttama uni yläkerrassa. Tällä kertaa-hänen aivot voi vielä käsitellä tietoa pidemmälle “Katsokaa noita rinnat” ja “Hän on niin märkä”-teet tämän, varsinkin hänen vaimonsa paljon lähempänä teki hänestä epäröivät seurata läpi.

“On!” hän vahvisti kikatus, “Mutta ensin, mitä mieltä olette minun asu?”

Hän kehräsi uudelleen ja Greg tehnyt mitään vaivaa tukahduttaa hänen ogling. Ehkä hän vain halusi vain näyttää hänelle hänen ruumiinsa, hän toivoi. Hän oli pukeutunut Kestosuosikit tiukka musta pari mekko housut, jotka hän oli kuullut hänen kuvailevat hänen klubin housut. He tekivät hämmästyttävän hyvin esittelee hänen aasi ja selkeästi puute näkyviä pikkuhousunsuojat riviä. Paita oli tiukka musta pusero, joka ammuttiin läpi satunnaista kirjaa hopealankaa-hän keskeytti hänen tuijottaa käsitellä mitä hän näki.

“Onko tuo-“, hän aloitti.

“Vaimosi paidan?”

“Joo, Gina. I-,”

“Ostin sen hänelle, mutta hän ei koskaan kuluu se?”

“Uh-huh.”

“Joo, olen kuullut te kaksi puhuvat siitä. Tuntui sinulle tärkeää.”

“Ei oikeastaan ​​… se on enemmän symboli luulisin. Ostin sen hänelle, hän sanoi halunnut sitä, mutta hän ei koskaan kuluu se ja aina tekee ontuva tekosyitä miksi. Jos hän ei pidä siitä, hän olisi vain sanoa niin. “

“Myös se tuntuu olet todella haluaisin nähdä hänet siinä …”

“Joo … Uskon, että se näyttää hyvältä hänen.”

“Ja vielä, hän ei tee sitä, vai mitä?”

“Ei, ei, hän ei.”

“Tarina hänen elämänsä, vai? Hän ei voi kertoa teille, kuinka hän todella tuntuu, kuin noin pusero tai hänen fantasioita ja hän ei voi tavata puolitiehen. Sen sijaan hän vain makaa, manipuloi, ohittaa, ja jättää sinut Kurja olo, huh? Tarkoitan, se on pusero Kristuksen tähden. Se on tiukka-ish, mutta se ei ole kuin se sai pilkkominen v tai jotain. Hell, tiedän, että hän sai villapaitoja lähes täsmälleen näin, että hän pukeutuu. “

“Joka on mitä ajattelin kun ostin sen,” hän suostui, ennen kuin alkaa puolustaa Gina “, mutta en tiedä mitä kaikkia muita juttuja et jus-”

Mallory keskeytti hänet, “Miten luulet se näyttää minulle?”

“Hyvä. Todella, todella hyvä”, hän myönsi. Se halasi hänen ruumiinsa tiukasti, korostaen hänen pieni, mutta suuri, kiinteät rinnat, hänen näennäisesti pysy-kovat nännit, ja hänen ohut, tiukka vartalo. Hän oli todella yllättynyt annettiin korkeus ja rintakuva ero vaimonsa ja lapsenvahti / rakastajattarensa / fantasia toteuttajat.

“Minun oli pakko kiinnittää sen jopa saada istuvuus”, hän tunnusti, näennäisesti lukemalla hänen mielessään. “En usko, että hän olisi mieleen, koska hän ei koskaan kuluu se ja en usko sinun olevan vihainen, koska rakastat katsot minua tiukat puserot.”

“Olen varma, että olet oikeassa molemmissa tapauksissa”, hän saa “Kiitos, kun kerroit minulle kuinka seksikäs paita on kun joku välittää tarpeeksi käyttää sitä. Se on todella mukava lahja.”

“Uh, uh, uh”, hän tutted häntä, lähemmäksi, “Se on vain alku.”

“Mal, on myöhä ja olen stil-”

Hän laski kätensä ympärille hänen niskaansa ja nykäisi häntä alaspäin kohti häntä. Hän suuteli häntä, syvä, yritys, ja itsepintainen. Maku suunsa hänen kielensä herätti huumaava kiire. Hänen tuoksu, puhdas vain aavistuksen jonkinlaisen sitrushedelmien, häikäisi häntä. Hän antoi itsensä yli tunne, kietoi syliinsä ja vetämällä hänen läheinen. Hänen hoikka kädet siirretään alas hänen takaisin, niin niiden välillä, haparoivaa vyöllä.

“Onko sinulla … kuin … kynttilät?” hän kysyi, lausua sanoja väliin välit suudella.

“Kyllä. Asettaa … tuulella … kauniisti.”

“Hyvä … I. .. tajusin, että … en koskaan … kohtelevat sinua mihinkään … romantiikkaa”, hän naurahti.

Hän vihdoin vyö palauttaa komennolla renkutus metalli metalliin. Dramaattinen tunnelma, hän veti sen silmukoiden läpi ja heitti sen lattialle yhden nesteen liikettä.

Hän veti villapaita ylös paljastaen hänen vatsaan. Hän jatkoi nostamalla sitä ylöspäin, unohtaen nastat. Hän saattoi kuulla kankaan väistyä joidenkin mielestä nastat vetämällä reikiä kuin hän holtiton jenkki se yli päänsä. Jos aikoi huolehtia siitä, nämä huolet otettiin heti nielaisi kun hän vilahti hänen elin kynttilänvalossa. Hänen vatsansa rengas, pitkä nauha tumma kivi lopussa, hajallaan valo koko hänen alempi abs. Hänen kireällä vatsa vapisi hieman, kun hän veti hänen sormenpäät poikki. Rinnat nousivat ja laskivat hänen kanssaan herättänyt hengenvetoon. Hän liukui kätensä alas hänen vatsaansa, välillä hänen ihonsa ja hänen pikkuhousut, tekee parhaansa varovasti aivohalvaus huulille.

“Fuuuuuuuuuuuck”, hän voihki ja hänen silmänsä kaventuivat rakoja kun hän erotettu hän erotteli häpyhuulten ja kevyesti silitti hänen sormensa sisäpiirin häntä.

“Vau, Mallory, olet niin märkä jo”, hän ihmetteli.

“Olen juuri istunut täällä huoneessa odottamassa puolenyön, kuvitellen viet lahja”, hän myönsi, “Se on varmasti kääntää tyttö.”

Hän veti hänet tiiviissä kerran kun hän alkoi työskennellä hänen vetoketju ja suuteli häntä kovaa. Hän vaikeroi ilosta suuhunsa.

“Tiedän … tämä on … riskialtista”, hän hengitti vielä kaupan suukkoja välillä, “Mutta I. .. voinut sietää … ajatus … hänen saada … ensimmäinen lohkea you … syntymäpäivänäsi. “

“Miksi?” hän kysyi, tuijottaen häntä silmiin, “Kateus?”

Takaisin hänen composure, hän tunnusti ensimmäistä kertaa, “Ehkä.”

Hän työnsi housuihinsa maahan ja hän astui ulos niistä. Hänen kukko, paksu ja kova, pullistunut obscenely hänen harmaa nyrkkeilijä lyhyt, paljastavia paikalla precum tummumista niitä. Hän hienovaraisesti jäljittää se hänen sormenpäillä, hänen silmänsä kiinnittynyt syventyneenä. Hän ei ollut varma, kuinka kauan tai rasva hän oli, ei ollut edes varma, jos hän oli suurin hän oli koskaan nähnyt-vaikka hän oli varma, että hän oli top 3 tai 4 hän oli ollut etuoikeus todistaa tosielämässä. Hän vain tiesi, että hänen oli hänen suosikki, kaikkein täydellinen, yhtä paksu ja niin kauan kuin hän tarvitsi.

Kuunnellen hänen hengityksensä vetokoukku ja matka, hän jatkoi tuskin hyväillä häntä. Pitää silmänsä hänen munaa, hän alkoi selittää hänen aiempia kommentteja edelleen, “Olin ajatellut sitä viime yönä ja se oli vain … minut hulluksi. Kuvittelen te kaksi liikkuvan ympäri sängyn. Getting alasti. Ehkä hän olisi jopa nakata voit innoton 45 sekunnin päähän ennen kuin asetat kondomi ja “tehdä rakkautta sinua.” Se sai minut, mutta se myös minut suuttumaan. “

Greg todella hämmentynyt ja huolestunut hänen äänensä. Hän yritti keskeyttää, mutta hän pitää menossa.

“Minä vain … se ei ole reilua, tiedäthän?” kun hän puhui, hän kietoi käden ympärille hänen kukko läpi alusvaatteet, “Ansaitset parempaa. Ansaitsen parempaa. Sen sijaan hän saa pois tällä majesteettinen pala lihaa ja sinä ja minä päätyä pettynyt ja täyttämättä.”

Hän päästää hänet hetkellisesti, liukastuminen kätensä hänen nyrkkeilijä alushousut, ja sitten takavarikoi hänet vielä kerran. “Tämän pitäisi olla minun kukko”, hän kuiskasi, silitti hänelle: “Voiko tämä olla minun kukko, tohtori Clark?”

Hän vain voihki vastauksena.

“Voi, ei minun pieni käsi tuntuu hyvältä?” hän naurahti.

“Yessss.”

“Jumala, Doc, voin tuntea Saatko vielä vaikeampaa. Teen sen sinulle?”

“Tiedätkö sinä …”

“Minun täytyy olla niin tuhma tyttö kääntää sinut tuolla tavalla. Naimisissa oleva mies ja kaksi lasta … se on otettava aika ikävä lutka saada, että sellainen mies tämäntyyppisissä valtion. Sitäkö minä olen? Olenko huono pikkutyttö? Your likainen pikku salaisuus? “

“D-sinä haluat olla?” Greg änkytti.

“Mmmm, enemmän kuin mitään”, hän myönsi, suuteli häntä syvästi. Hän juoksi hänen sormenpäät päälle hänen munaa, levittää hänen precum päähän, ja tunsi hänet vapisemaan.

“Haluatko minun vain ääliö sinut tässä ja nyt? Se on sinun syntymäpäivä … Teen sen sinulle, jos haluat.”

Hän puri hampaitaan ja sähisi ennen vastaamista, “No”

“Hyvä”, hän vastasi, lyöntivuoro hänen silmäripset, “Koska en voi olla paljon hauskempaa kuin.”

Hän julkaisi häntä ja suuteli häntä kovasti uudestaan. Hänen kätensä sotkeutunut itseään hänen vaaleat lukot kun hänen taitavasti alkoi unbutton paitansa. Kun se oli auki, hän työnsi hänet takaisin hänen työtuoli ja otti askeleen päässä.

“Katso minua”, hän neuvoi häntä, kun hän alkoi keinuttaa lonkat. Hitaasti, hän poisti hänen korkokengät ja hänen housut, jättäen hänet tummanvihreä remmi ja pitkä ohut mustat sukat.

“Very nice”, lääkäri tunnusti.

“Just very nice?” hän kysyi, kulmakarvat lisääminen, “Voinko auttaa jotenkin parantaa mieltä?”

“Riisu pikkuhousut,” Greg pyysi.

“Ooooo, hyvä idea.” Mallory koukussa sormen alla puolella on pieni hihnat lepää lanteilla ja alkoi liukua ne pois tuskallinen tahtiin. Kun hän seisoi jälleen, hänen sileä, karvaton seksiä oli altistunut, huulet puuskuttaen pois koskaan niin hieman.

Lapsenvahti heitti ne hänelle, selittää, “matkamuisto”.

Sitten hän lisäsi: “Oliko tämä mitä oli mielessä?”

“Kyllä.”

“Mutta olen alasti nyt.”

“Kyllä.”

“Ahh, näen. Halusit alasti?”

“Mmmhmm.”

“Haluatko katsoa minun pillua? Pikku teini kusipää?”

“I. .. en. Minun ei pitäisi, mutta … minä teen.”

“Hyvä. Mielestäni sinun pitäisi pidät siitä. Taidan olla melko pillua, eikö niin?”

“Beautiful.”

“Joten miksi et halua katsoa sitä.”

“Yhden, olet 14 vuotta nuorempi kuin minä.”

“Ja se tekee sen kuumempi.”

“M-ma-ehkä. Mutta minun pitäisi tietää paremmin.”

“Voi, sinun ehdottomasti pitäisi, Doc. Ja teet. Ja et silti voi auttaa itseäsi, voit?”

Hän ei vastannut kysymykseen, pitää itsensä tehtävä “Toisaalta, olen naimisissa.”

“Tätä tylsä ​​nainen yläkerrassa.”

“Vielä naimisissa.”

Hän eteni häntä.

“Kyllä, mutta se olen minä haluat, eikö olekin?”

“I-kyllä. Usein. Mutta vaimoni on erittäin houkutteleva.”

“Tiedän. Hän on upea muoto, liian, ei hän?”

“Kyllä.”

“Ja et vieläkään voi lopettaa vitun minua, voitko?”

Hän ei vastannut.

“Luuletko minusta kun rakastella häntä?”

“Joskus …”

“Haluatko, että se olen minä olit sisällä?”

“I. .. Olen.”

“Kun kuvitella, että että hänen karvainen sotku on oikeastaan ​​minun sileä kusipää, että hänen suunsa ooing ja awing on todella suuni kerron teille pahaa, ei se tee sinusta cum nopeammin?”

“Se … on.”

“Mmm, tiesin sen.”

Hän saavutti hänet ja veti hänen alusvaatteet pois ja heitti sen pois. Hän straddled häntä.

“Haluatko tämän?”

“Ole hyvä Mal …”, hän huokaisi.

Hän alensi itsensä hänen päälleen, ottaen tunne sitä. Paineen tunne, ruumiinsa avaamista hänelle kokemus toisen pulssin sisällä hänen.

“Gooooooooooood”, hän huokaisi, “Niin hyvä. Tiedätkö miten pitää tyttö tyytyväinen, Doc, minä kerron teille, että.”

Hän muutti kätensä hänen elin; koskettaa aivan sitä hän voisi maistella tunne hänen ihonsa hänen ulottuvilla.

“Kerro lisää”, hän painosti häntä.

“Mitä?”

“Kerro minulle: kun harrastat seksiä Gina, kun cum, kerrot hänelle, että rakastat häntä?”

“Kyllä. Yleensä.”

“Kun et, oletko vielä nähdä kasvojani, ruumiini mielessäsi? Ovat edelleen kuvitellen jalat kiedottu takaisin on minun?”

“Se … on … tapahtunut”, hän tunnusti.

“Niin, kerrot hänelle, että rakastat häntä … tai kerrot minulle?”

“Mal …”

“Se on okei … sinun ei tarvitse sanoa sitä, jos et halua. Tehkää jotain muuta minulle?”

Ottaa hänen kyydissä hänen munaa täynnä päätään sumu, mutta hän yritti ravistella sitä pois, löytää kyky keskittyä. “Ok”, hän myönsi.

“Haluan kuulla, mitä se kuulostaa?”

“Mitä?”

“Kun kerrot tylsä ​​vanha vaimo että rakastat häntä, kun olet juuri pois ajattelu nuolee pikku tissit ja yanking hiuksiani kun punta minua takaapäin.”

“En usko, että tämä on hyvä idea.” Itse asiassa hän tiesi, että se ei ollut. Mutta jokaiseen hissiin ja syksyllä hän esiintyi, joka lonkan kierto, hän voisi tuntea taistelu hävitään.

“Shh …”, hän kuiskasi, laittoi sormen suunsa. Se oli liukas ja maistui hänen. Hän innokkaasti nuoli sen puhtaaksi. “Älä ajattele.”

Ja niin, vastoin parempaa tuomiosta, hän sanoi sen, “minä rakastan sinua.”

“Uh”, hän murahti, hionta kovemmin häntä vastaan, “uudelleen.”

“Minä rakastan sinua.”

“Kyllä!” hän huohotti, “Vielä kerran.”

“Minä rakastan sinua.”

“Fuuucccccccccccccck”, hän tiuskaisi puree huultaan ja Cumming. Kun hän tuli takaisin alas maahan, hän torui häntä, “niin huono Doc.”

“Tiedän.”

“Kertoo huono haavoittuva teini rakastat häntä juuri niin hän haista vittu? Valehtelu hänelle?”

Sitten hän lisäsi: “Ellet ole valehtelee.”

Ennen kuin hän ehti vastata, hän työnsi kaksi sormea ​​suuhunsa, hiestä olemuksensa. Hän oli voimaton, mutta imeä puhtaaksi. Maku sai hänet huimausta halusta. Hän vaikeroi. Hän hymyili, heitti hiuksensa takaisin ja alkoi kuljettamaan itsensä ylös ja alas häneen. Välillä hän oli lähes tullut aina pois, tauko, ja sitten pudota takaisin alas kovaa. Toiset, hän halua ottaa hänet syvään ja jauhaa itsensä häneen, pyörivä lonkat ja urakointi hänen lihakset. Hän oli kumartua eteenpäin suudella häntä, hänen kaula, nuolla, imeä ja purra hänen nännit nauttia ääni hänestä periksi ilo / kipu se tuottaa, kun hän sai karkea hampaillaan miten hän piti siitä.

Suurimmaksi osaksi, tyytyi hän antaa hänen hallita, vaan keskitytään tunne jokainen osa hänen kädet ja sormenpäät. Hän jäljittää vahva aistillinen linjat hänet takaisin jopa hänen hiukset. Hän veti hänen vaalea harja, yhä niin vähän, ja hän kujersi klo tunne. Sitten hänen kätensä olivat hänen rintansa, jossa he viettivät paljon kauemmin kuin hän alun perin suunniteltua, hyväillen, silitti, liikkuva, ja joskus venytetään. Hän antaa hänen tietää, mitä hän piti, valittaen, syyttely, ja kuiskaten “kyllä.”

Vatsallaan, lonkat, jalat … hän kosketti heitä kaikkialla ja kaikkialla hän voisi, tunne hänen lämpöä, hänen tasaisuus, hänen pehmeys, urakointi lihakset aivan pinnan alla, sheen hikoilua kehittämiseen.

Mallory anna hänen mielessään mennä sose. Hän vähensi hänen koko painopiste 3 yksinkertainen tavoitteet: vittu, cum, jotta Greg cum. Se oli kaikki mikä merkitsi hänelle, hän vain välittänyt. Tuntea hänen kukko sisällä hänen, sykkivä, vannoutuneita, kasvaa. Vahvat kädet koskettaa hänen lihansa. Hänen pehmentänyt torso alla hänen käsiinsä. Sähköinen sirinä joka kerta klitorista otti yhteyttä hänen ihonsa. Ääni hänen hengitys. Maku hänen syljen ja olemuksensa hänen kielensä. Tunne hänen hunaja virtaa ulos hänen sukupuolensa yli syliin ja päälle tuoli. Lasitettu ulkoasua himon täyttänyt hänen silmissään. Kaiku hänen sanoneen: “Minä rakastan sinua.” Hän imeytyy kaikesta, ui siinä. Nämä asiat olivat mitä hän halusi, kaikki mitä hän halusi. Ollakseen mutta orja nämä tunteet ja toiveet näyttivät hänen olevan tyydyttävää kohtalo; olemassaolo arvoinen täyden syleilyyn.

Hän painoi hänen otsaansa vasten hänen, hiki sekoittamalla hiki. Hän lukittu silmät hänen kanssaan ja ei katso pois. Intensiteetti hänen stare sai hänelle ja hän voihki ylivoimainen himo.

“Sinä tuntuu niin hyvältä”, hän tunnusti. “Ihosi. Kangas sukat jalkojani. Jumala! Minut hulluksi.”

“Voin tuntea sen”, hän kuiskasi takaisin, yhä tuijottaen, “Olet niin kova sisälläni.”

“Sait minut niin”, hän suostui, “Olet niiiiiiin vitun tiukka. Uh … uh … uh. Ja niin märkä. Voin tuntea sinut tippuu.”

“En voi sille mitään”, hän huokaisi, “tiedän tuhma lääkäri tykkää märkä vähän pillua. Wet. Ja paljas. Ja tiukka. Ja sooooooo nuori.”

Hän huohotti jokaisen vetää ulos kuvaus hänen sukupuolensa ennen kuin puhuu matalalla, pysähtyi kuvio, “Vittu, Mal. Saat minut kuulostamaan niin perverssi.”

“Olet niin perverssi. Olit hyvä mies ja tein sinut perverssi. Teini vitun, avionrikkoja perverssi. Enkö?”

“Yessssssssssss”, hän myönsi.

Hän hymyili, pieni, salainen hymy. Hän rakasti kun hän myönsi, mitä hän oli nyt. Näki turmelus ja ei kieltänyt sitä, vaan lähti siitä. Häntä kestävät oli hauskaa, häntä syyllisen näköisenä syleillen pimeys oli utopia hänelle.

Hän alkoi leperrellä, kuiskaten mutta kovaa, häntä, otsassa edelleen yhdessä, “Haluan tämän. Haluan tämän. Haluatko kaiken aikaa. Jumala. Jumala. Fuuuuuck. Sinusta tuntuu niin hyvältä. Best vitun kukko. Täydellinen minulle. täydellinen. “

Hetkellä hän alkoi taas, ääni saamassa mitä voisi parhaiten kuvata sävy kiimainen epätoivo, “Älä lopeta. Pleeeeeeease, älä lopeta. I. .. Tarvitsen tätä. I neeeeeeeeed sitä.”

Oli Greg ei ole haudattu korviaan myöten hänen ahne, kuuma, kiihkeä kusipää hän olisi ollut parempi pysty käsittelemään hänen huolensa. Sen sijaan hän vain anna sen liukua pois ja keskittyä siihen, miten hyvä se tuntui rikkoa kaikki hänen periaatteita.

“Aion huutaa”, hän ilmoitti, “Haluan niin huono, tohtori Clark. Haluan vain huutaa, et vittu niin hyvä.”

“D-älä”, hän yritti asentaa parempi argumentti kuin, mutta ei voinut kuin hänen lapsenvahti oli myös valinneet sillä hetkellä vetää kynsiään koko hänen iho, mikä lähes aina hänen silmänsä telan taakse tämän pää.

“Tiedän, Doc, tiedän. Se olisi niin huono minua. Mutta minä vain … FUCK … Minun täytyy niin huono. Kerro minulle ei. Tilaa minua pitämään suuni kiinni.”

Hän yritti parhaansa mukaan tehdä niin, huokauksen, “Älä teet liian paljon melua. Ole hiljaa.”

“Jumala … Kunpa voisinkin. Mutta en halua ja tiedän et halua minua. Rakastat kun saan ääneen. Olet menossa on estää minua. Hyvä. Olen käsistä, Doc. estänyt minua huutaa. “

Sanat kaadetaan pois ja hän oli hämärästi tietoinen siitä, miten hän kuulosti: humalassa ja korkea kerralla, epäselvä ja nopeutettava. Ja täysin epätoivoinen. Lähes sairas.

“I. .. En voi”, Greg tunnusti alla häntä. Hän puhui liian nopeasti hänen mielessään kiinni ja tehdä parempia valintoja. Hän halusi kuulla hänen huutaa. Hän rakasti häntä ääniä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s